Ua

+380 93 959 00 00
+380 66 959 00 00
+380 98 959 00 00

 

 

Триплекс розпочав співпрацю з компанією Innovad

12 Січня 2015

INNOVAD & ndash; це компанія, яка використовує інноваційний підхід і поєднує в собі великий досвід роботи у сфері виробництва кормових добавок. Піклується про здоров'я тварин і чистоті середовища їх проживання, не забуває про економічну еффектівностіa продуктів.

Утворена в 1957 р, у м Ессенс, Бельгія.

Штат співробітників 100 чоловік.

Річний обсяг виробництва понад 50 тис. т.

ТОВ фірма Триплекс в кінці 2014 року став офіційним ексклюзивним представником компанії Інновад в Україні. Основні напрямки товарів: кормовиробництво (ароматизатори, підсолоджувачі, антиоксиданти, підкислювачі, закріплювачі гранул); стимулятори обміну речовин і зростання кишкових ворсинок; адсорбенти токсинів з гепотопротектором; підкислювачі води; програма для виробництва борошна тваринного походження.

Серед пропонованих продуктів, а їх уже понад 15 зареєстровано в Україні, маємо такі інноваційні для України композиції, як Новірат і Люманце. Всі продукти розроблені з урахуванням великої конкуренції на ринку, і для стійкості в агресивному навколишньому середовищу достатку товарів обрано напрямок на поліпшення якості продуктів, посилення їх позитивних властивостей і зниження вартості в одиниці готової продукції. Майже всі продукти мають у складі рослинні екстракти (фітобітікі), це робить можливим замінити антибіотики, зберегти печінку і нирки, а найголовніше & ndash; його можна застосовувати до забою, в той час, як антибіотики мають термін виведення, акумулюються в яйці, молоці та м'ясі.

Наші продукти і грамотний, індивідуальний підхід до кожної ситуації, допоможе ВАМ отримати максимальний прибуток від господарства, оздоровити поголів'я і вийти на європейський рівень якості.

Триплекс офіційний ексклюзивний представник компанії Інновад в Україні

Ознайомитися з інформацією про продукти Innovad можна в розділі Кормові добавки.

Архів
Дивитись