Ua

+380 93 959 00 00
+380 66 959 00 00
+380 98 959 00 00

 

 

Участь ТОВ фірми «Триплекс» у X ювілейному Міжнародному Молочному Конгресі

02 Березня 2017

ТОВ фірма "Триплекс" не могла залишитись осторонь від такої рідкісної (всього раз на рік) і серйозної події для розвитку молочної галузі в Україні, як Х Ювілейний Міжнародний Молочний Конгрес 2017.

Ставши спонсором цього заходу і прочитавши кілька доповідей на актуальні, хвилюючі всіх теми, - Триплекс долучив свій внесок в здоров'я і продуктивність великої рогатої худоби.

Руї Лопез (доктор, магістр ветеринарної медицини. Merial, Франція) торкнувся таких проблематик, які мають велике значення для всіх ВРХ господарств:

  • «Неонатальна діарея у телят»
  • «Вивчення поширення Ostertagia Ostertagi, значення ELISA тесту для визначення антитіл до Ostertagia Ostertagi в молоці»

Міжнародний Молочний Конгрес 2017

На представленому стенді всі бажаючі (загальна кількість учасників склала 1500 осіб) отримали повну консультацію щодо застосування вакцин, протибактеріальних ветпрепаратів і рішень для стимулювання обміну речовин у ВРХ від провідних світових виробників Merial, Lallemand, Bayer та ін.

А це:

Ветеринарні препарати для ВРХ (Меріал):

  • Зактран. Застосовується при захворюваннях органів дихання, викликаних мікроорганізмами (Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida і Histophilus somni) у ВРХ.
  • Трівактон 6. Під час вакцинації тільних корів цієї суспензією, стимулюється вироблення імунітету від неонатальної діареї, викликаної Escherichia coli, ротавірусної та коронавирусной інфекції у корів з подальшою передачею телятам через молозиво.
  • Ібраксіон. Будь-який ветеринар знає жахливі наслідки, які приносить хвороба інфекційний ринотрахеїт. Ця хвороба протікає гостро і вражає органи дихання, статевих шляхів, кон'юнктиви і центральної нервової системи. Ібраксіон - вакцина для імунізації від інфекційного ринотрахеїту.
  • Пені DHS. Комбінований антибіотик широкого спектру дії для всіх тварин. Зміст бензилпеніциліну прокаїн і дигідрострептоміцин сульфат забезпечує лікування інфекційних захворювань у молодняка, сечостатевих захворювань і захворювань шлунково-кишкового тракту, метрита та інших. Не викликає стійкості мікроорганізмів.
  • Ремаціклін ЛА 20%. Антибактеріальний ветеринарний препарат для системного застосування проти чутливих видів грампозитивних бактерій, стафілококів, лістерій, грамнегативних бактерій і ін.
  • Ампідексалон. Комбінований антибіотик широкого спектру дії, що володіє бактерицидними і антитоксичні властивостями. Перший з антибіотиків, рекомендований при запальних реакціях.
  • Фосретік. Унікальна кормова добавка, яка містить етанол-β-амінофосфорную кислоту і вітаміни. Застосовується для регенерації паренхиматозної тканини печінки і нирок, а також розчинення сечокислих солей. Рекомендується використовувати після лікування протикокцідіоними, сульфаніламідними препаратами та антибіотиками.
  • Гепаренол. Покращує і стимулює функцію печінки і шлунково-кишкового тракту, полегшує процес травлення і виведення токсинів у період підвищеної продуктивності або при зміні раціону у ВРХ.

Засоби контролю чисельності комах-шкідників (Байєр):

  • Сольфак. Засіб для дезінфекційної обробки приміщень від комах-шкідників у вигляді водно-масляної емульсії з гострою і залишковою дією на: тарганів, мух, комарів, бліх, клопів, мурах і кліщів.
  • Квик-байт. Чудова приманка для мух контактно-кишкової дії. Застосовується шляхом обприскування суспензією не менше 30% поверхонь стін - захистить поголів'я від настирливих переносників різних захворювань. Використовується в присутності тварин.
  • Байцідал. Водна суспензія для обробки місць розвитку личинок різних комах (місць накопичення продуктів життєдіяльності) гарантує неминучу загибель всіх личинок шкідників.

Дріжджові продукти і силосний інокулянт (Лаллеманд):

  • Левусел CЦ. Це кормова добавка для покращення рубцевого травлення у жуйних корів на основі живих дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Одне з кращих рішень для підвищення молочної продуктивності.
  • Алкосел. Це кормова добавка для збагачення раціону селеном у формі селенометіоніна з високим рівнем біодоступності. Знижує кількість соматичних клітин в молоці і покращує його якість в цілому.
  • Агрімос. Це кормова добавка на основі екстрактів клітин дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Забезпечить природний і надійний захист мікрофлори кішківника за рахунок блокування розвитку патогенів та відновлення стінок кішківника.
  • Лалсіл Фреш. Це спеціальні бактерії, які використовують під час силосування для поліпшення аеробної стабільності корму. Lactobacillus buchneri перешкоджають появі дріжджових і цвілевих грибів в силосі. Сприяють збереженню смаку і захищають від перегріву.

Родзинкою всього Ювілейного МК був гала-концерт і смачна вечеря.

Міжнародний Молочний Конгрес 2017

Компанія ТОВ фірма «Триплекс» висловлює подяку організаторам Х Ювілейного міжнародного МК за надану можливість поділитися знаннями та досвідом з представниками компаній молочної галузі України.

Архів
Дивитись