ТРИПЛЕКС СПІЛЬНО З ТД БІЗАРТ ПРОВЕЛИ РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР НА ТЕМУ «ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЗАГОТІВЛІ СІНАЖУ І КУКУРУДЗЯНОГО СИЛОСУ»
У цьому році були обрані актуальні теми доповідей в очікуванні початку сезону заготівлі сінажу і спекотних літніх днів, які вже наближаються:
Доповідачем був технічний консультант «Lallemand» Сергій Касяненко (Україна). Це фахівець, який знає всі секрети ефективної заготівлі сінажу. Сергій привів аналіз і розібрав помилки українських зоотехніків на всіх етапах заготівлі сінажу. Розповів, у чому перевага і особливість вдосконаленої закваски Sil - All 4х4 +, яку можна застосовувати і для зберігання сінажу, і для зберігання силосу.
2. «Технологія заготівлі силосу. Застосування силосної закваски гетеро ферментного принципу дії Lalsil fresh HC».
Цю і наступну теми розкрив технічний консультант «Lallemand» П'єр Пишон (Франція). Учасники семінару дізналися, що нова покращена формула закваски Lalsil fresh HC має концентрацію бактерій Lactobacillus buchneri в п'ять разів більше, ніж в колишній заквасці Lalsil fresh. Це дозволяє швидше і на більш тривалий термін отримувати і зберігати свіжий, якісний силос.
3. «Вплив дріжджового пробіотика Levucell SC на здоров'я і продуктивність молочних корів під час теплового стресу».
П'єр Пишон дав свої практичні рекомендації щодо захисту корів від впливу теплового стресу. В тому числі, він детально описав механізм дії дріжджового пробіотика Levucell SC на збереження нормального pН вмісту рубця у корові. Це, в свою чергу, дозволяє зберігати кількість споживання корму в нормі, що сприяє збереженню продуктивності і вироблення молока під час спеки.
Після завершення запланованої частини заходу всі ще довго не розходилися. Познайомившись під час кава-пауз і смачного обіду, учасникам було що обговорити один з одним. Керівники, ветеринари і зоотехніки обмінювалися досвідом і контактами для подальшої співпраці.
Проведення подібних заходів компанією Триплекс стало вже доброю традицією.
Запишіться на участь в наступному семінарі.
Отримайте відео записи вищеописаних тем доповідей.
Запропонуйте свої, цікаві для вас теми.
Заїка Євген Владиславович - керівник структурного підрозділу «Інгредієнти»
відповість на ваші дзвінки і листи:
+ 380 (50) 451 02 62
evgeniy.zaika@triplex.com.ua
